25 Aniversari

COMMEMORACIÓ DEL XXVé ANIVERSARI

DE L’IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

 DE BURJASSOT 

Amb un acte emotiu, elegant i senzill, el dia 4 de juny de 2010, vam celebrar el 25 aniversari del nostre centre. Gràcies al gran esforç de la Comissió Organitzadora, tot va eixir meravellosament bé.

Empar Navarro, la nostra directora, va conduir la ceremònia.  Hi intervingueren la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot; el director del centre el primer any, Francisco Puertes; el professor i director durant vuit anys, Vicent Senent; la que va ser professora durant molts anys, Silvia Hernández; l’antiga alumna, Montse Català i la Presidenta de l’AMPA, Pilar Badía. A més, Carmina Estellés, filla del poeta, va regalar a l’institut dos llibres de Vicent Andrés Estellés quasi impossibles de trobar.

 Els antics alumnes, Mireia Muñoz i Pablo González, van delectar-nos amb la interpretació de diverses peces amb el saxo. Tot va concloure amb un sopar al restaurant Villa Amparo de Rocafort.

Feu clic a la imatge i podreu veure, gràcies al treball de Quique Boix i Núria Ruiz, els millors moments de la celebració.

ServicesToBLANK
Contador de Visitas:
Visitas a nuestro sitio WEB: 737735