Alumnat de 2n Batxillerat

La informació d’aquest apartat està dirigida a l’alumnat que finalitza 2n de Batxillerat.

CICLES FORMATIUS: La sol·licitud dels certificats acadèmics per a demanar plaça en Cicles Formatius de Grau Superior es farà des de la pàgina web de l’Institut: Secretaria / sol·licitud de certificats

Títol de Batxillerat

PROCEDIMENT:

A tots els alumnes de 2n de batxiller se’ls lliurarà una sol·licitud d’expedició de Títol de Batxiller, amb instruccions per a obtindre la taxa que cal abonar, abans de la finalització de les classes.
El alumnes que obtinguen el Títol de Batxillerat en la convocatòria ordinària (maig) , presentaran la sol·licitud en la Secretaria de l’Institut en les següents dates:

– 2 BAT A: 11 de juny de 2021
– 2 BAT B: 14 de juny de 2021
– 2 BAT C: 15 de juny de 2021

En el següent horari:
– de 10 a 11 hores: inicial primer cognom de la A a la J

– d’11 a 12 hores: inicial primer cognom de la L a la R

– de 12 a 13 hores: inicial primer cognom de la S a la Z

Els alumnes que obtinguen el Títol de Batxillerat en la convocatòria extraordinària (juny), presentaran la sol·licitud el 9 de juliol de 10 a 12 hores.

Sol·licitud d’expedició del Títol de Batxillerat i instruccions per a obtenir la taxa (és la mateixa que ja s’ha lliurat als alumnes) :

Perquè l’imprès de la taxa siga vàlid, ha de contenir un codi de barres.  Si aquest codi no apareix, pot ser que no tinga instal·lada el tipus de lletra «BARCODE » en l’ordinador que està utilitzant per a imprimir-la. Haurà d’afegir aquest tipus de lletra a l’apartat «fonts» de seu sistema operatiu.

ServicesToBLANK
Contador de Visitas:
Visitas a nuestro sitio WEB: 263770