Cada any,  el nostre institut participa en  la  Campanya  Mundial per l’Educació (CME), en el marc de la celebració de la  Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME). Enguany, la Coalició Espanyola de la Campanya  ens  invita a tota la comunitat escolar a a participar-hi  a través d’aquest  missatge:

El tancament de centres escolars en 188 països ha interromput l’aprenentatge de 1.500 milions d’estudiants. El COVID-19 ens està posant a prova, però també ens deixa temps i espai per a reflexionar i aprendre. 

 Des de la *Campanya Mundial per l’Educació* volem generar una xarxa de persones que compartisquen les seues idees sobre *com la situació que estem vivint ens ensenya i ens canvia com a societat.* PARTICIPAR ÉS MOLT FÀCIL!  

 *REFLEXIONA* i tu? Què estàs aprenent en aquests dies d’aïllament en relació a l’educació? 

 *COMPARTEIX* Fes-te una *foto*, grava’t un *vídeo* o escriu un *text* sobre com et sents i com creus que l’educació pot contribuir al fet que isquem reforçats d’aquesta crisi, i comparteix-ho en les teues *xarxes socials* usant l’etiqueta *#LaMejorLección #LaMillorLliçó.*  

Amb totes les vostres lliçons generarem una *reflexió conjunta* que farem arribar als nostres representants polítics perquè continuen *invertint en el dret a l’educació.*      

Més informació en https://cme-espana.org/lamejorleccion/

 Com podeu participar-hi concretament les famílies?

1) animant  els vostres fills a participar, i comentant el que han fet per a la Campanya: pregunteu en 1r de Batxillerat què han fet en Valencià;  i en l´ESO, en Religió i Valors Ètics.

2) com a pares i mares escrivint un text o filmant un vídeo on conteu la vostra lliçó i enviant-lo a l’adreça de correu electrònic emparpons@iesvae.org.

Gràcies!