El passat 8 d’abril, es va realitzar una exposició científica basada en la importància de les resistències als antibiòtics i l’aparició de superbacteris, la gran amenaça de la població mundial per a l’any 2050. Es tracta d’una activitat en la qual els professors de Biologia del centre juntament amb alumnes de la Universitat de València, tutoritzats per Sergi Maicas i Belén Fouz (professors del Departament de de Microbiologia de la Universitat de València) van realitzar una activitat d’Aprenentatge de Servei entre la Universitat de Vaència i el nostre institut, en la qual els alumnes van aprendre la importància del bon ús dels antibiòtics en la no aparició de bacteris superresistentes a aquests antibiòtics.

L’interessant d’aquesta exposició és que s’ha traduït a diferents idiomes, amb la finalitat que aquest projecte es llance a altres Universitats Europees. És per això que els encarregats de l’exposició i professors del Departament de Microbiologia, Sergi Maicas i Belén Fouz, ens van sol·licitar l’oportunitat de posar a prova aquest projecte, amb la novetat que aquest mateix dia van visitar el nostre centre professors d’altres universitats europees per a veure el resultat i acceptació d’aquesta exposició per part del nostre alumnat.

L’activitat va ser tot un èxit de participació i comportament del nostre alumnat de 4° de la E.S.O, al qual se’ls va donar l’enhorabona pel seu comportament exemplar i coneixement del tema en qüestió. Esperem poder continuar col·laborant en aquesta activitat complementària tan interessant i important per al nostre alumnat. S’adjunten les fotografies més interessants d’aquesta exposició (punxeu a la segona imatge).