El passat divendres, dia 7 de maig, tingué lloc al nostre centre el lliurament de guardons dels premis Sambori  2021. Com tots els anys, la Federació d’Escoles en Valencià organitza diversos concursos per tal de fomentar   l’expressió artística i cultural  entre els estudiants:   narrativa en valencià, dibuix, fotografia….  Enguany,  hem participat en el de  narrativa i en el de dibuix. Aquest últim  s’ha concretat en el disseny  d’insígnies. 

En el concurs de Narrativa ha participat alumnat de 1r ESO A i 1r ESO B, de 3r ESO A i de 1r de BAT C. En la fase de centre, han estat guanyadors: Pablo Martínez Muñoz, Diego Requena Sempere, Adrián Fabuel  Maluenda i Nahuel Riquelme Pla, tots quatre de 1r ESO; i Ariadna Mariola Fullana i Ángel García Andreu de 3r ESO.  A més, Ariadna Fullana ha estat també guardonada en la fase comarcal, i passa, per tant,  a la final  (Comunitat Valenciana) que tindrà lloc en juny. Tots aquests alumnes també han rebut un reconeixement prer part d l’ajuntament de Burjassot  (fase local). 

En el concurs d’insígnies, han participat alumnes de 3r d’ESO i de 2n BAT A. Han estat seleccionats els treballs corresponents a:  Ariadna Fullana, Nuria Cervera i Alicia Zamyslova, de 3r ESO; i María Martínez, de 2n BAT A. 

Des dels departaments de Dibuix i de Valencià,  recolzem aquest tipus d’iniciatives que animen l’alumnat a superar-se, tot desenvolupant la seua competència artística i literària. És gratificant  comprovar que hi ha alumnat amb talent, i que el seu descobriment suposa  un enriquiment per a tots.  

Donem les gràcies a l’AFA per la seua implicació,  tant  assitint a les reunions comarcals convocades des de la Federació d’Escoles en Valencià, com coordinant-se   amb el nostre centre i amb l’ajuntament. 

Enhorabona a tot l’alumnat participant i especialment als guanyadors!