La millor forma de lluitar contra les incerteses que aquests dies ens tenen preocupats és la informació i la prevenció. És per això que els alumnes de 1r de Batxillerat de Ciències han assistit a una xarrada informativa sobre l’epidèmia del covid-19 en què, entre altres temes, se’ls ha informat de les característiques i epidemiologia d’aquest virus.

La conferència ha estat a càrrec de la professora de la Universitat de València, Mireia Coscolla que també és directora del grup de investigació de patogenòmica bacteriana en l‘Institut de Biologia Integrativa de Sistemes.

Aquesta conferència, que s’emmarca dins del programa Amgen TransferCiència, en el qual participa el nostre institut, ha anat seguida de un taller on els alumnes han tingut l’oportunitat de experimentar al laboratori amb el poder d’inhibició del creixement dels microorganismes de diferents antisèptics. Pròximament el taller es clourà en les instal·lacions del I2SysBIO, que és un reconegut centre de I + D en la nostra comunitat. Podeu veure les fotos d’aquesta jornada fent clic en la segona imatge.

751total visits,2visits today