Dilluns 20 de juny tingué lloc a la Sala d’Actes de l’Estellés l’acte de reconeixement a l’esforç i rendiment en ESO i batxillerat. Conduït per Marina Mocholí i Fede Escamilla, coordinadors d’ESO i batxillerat, respectivament, va ser senzill, àgil, divertit i molt emocionant.

Van ser guardonats els alumnes que han aconseguit matrícula d’honor (Laura, Mar i Ángel en ESO i Silvia, Alba i María en BAT) i, a més, ser millors expedients de l’etapa (Ariadna en ESO i Mireia en batxillerat).

L’alumnat va estar acompanyat de les seus famílies i amics, tutors i tutores, professors… Tots ells van viure moments molt emotius i intensos.

Els presentadors donaren la paraula a David Llavata, director de l’IES i Teresa Jordan, presidenta de l’Associació de les Famílies (AFA) a la qual volem agrair des d’ací que hagen finançat els regals que es van repartir als guardonats. A continuació, es van lliurar els esmentats regalets junt a uns diplomes acreditatius confeccionats amb molta dedicació per Manolo, un dels nostres administratius. Sense dubte un bon i merescut record per als nostres alumnes. I no faltaren les fotos, realitzades magníficament per Amparo Sáiz, en les quals s’observa clarament l’emoció de tots els participants. Punxeu a la segona imatge i podreu gaudir de totes elles.

Enhorabona ! El futur és vostre !