Des de dilluns 21 de març està oberta una exposició molt especial. És la primera vegada que les obres artístiques dels nostres alumnes eixen del centre per a ser exposades en la Casa de la Cultura de Burjassot i com no podia ser d’una altra manera, els joves artistes van acudir a l’acte d»inauguració en una bona quantitat. Alguns d’ells acompanyats de pares i amics que, igual que ells, es van mostrar molt il·lusionats i orgullosos (punxeu a la segona imatge).

L’exposició va ser inaugurada pel nostre Director, David Llavata, per Manoli Carrero, regidora d’educació, i per Javier Naharros, regidor de Cultura i Joventut, als qui agraïm la seua presència i suport. També van assistir diversos representants de la junta directiva de l’AFA als qui sempre hem de donar gràcies per la seua inestimable col·laboració. A més, vam poder contar amb la nostra vicedirectora M. Amparo Prats, els professors de dibuix Amparo Carbonell i Jaime Carañana, i fins i tot, els alumnes del Pràcticum David i Eva que van ser molt ben rebuts pels vertaders protagonistes: els nostres alumnes de primer i segon de Batxillerat d’Arts.

L’exposició és un recull de tota mena de treballs gràfics, pictòrics, escultòrics i fotogràfics realitzats en les matèries de Cultura Audiovisual, Dibuix Artístic, Volum i Tècniques d’Expressió Gràfico-plàstiques. Són treballs de gent molt jove i amb moltes inquietuds; treballs que conformen una mostra que sense dubte serà el punt de partida d’una brillant carrera artística.

L’exposició romandrà instal·lada des del dilluns 21 de març fins al divendres 1 d’abril i es podrà visitar en horari de 8.15 a 21.00.

No us la perdeu! Us esperem!