El passat 16 de març,  l’Associació de Famílies d’Alumnat (AFA) de l’IES Vicent Andrés Estellés junt al departament d’Educació Plàstica i Visual, van entregar els premis a la millor falla dissenyada pel nostre alumnat, repartits per categories: Primer cicle, d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat. El cartell de l’esdeveniment va ser dissenyat per l’alumna de 1er de Batxillerat C Marta Palomares amb la col.laboració de la seua mare, Laura Sales, vocal de la AFA. 

El 1r premi del primer cicle d’ESO el va guanyar Noa Rodríguez, de 2n ESO D, amb una falla que duia per lema “A los poderosos no les importan las consecuencias”. La falla tracta sobre com es malbaraten els recursos del planeta amb l’única finalitat de guanyar diners, sense tenir en compte les conseqüències mediambientals.

El 1r premi del segon cicle d’ESO el va aconseguir Amaia Fontana, de 3r ESO B,  amb un monument que denuncia els diferents estereotips malauradament presents en la nostra societat respecte al cos de la dóna. Aquest disseny va ser especialment valorat pels membres de la AFA.

El 1r premi de batxillerat va ser per a Laia Gielen, de 1r BAT A, amb una crítica que fa un retrat de l’actualitat tractant molts temes com ara la pandèmia, la vacunació, l’economia, el feminisme, etc. Cal destacar el nivell de detall del disseny, que mostrava tant la part de davant del monument com la part de darrere (punxeu a la segona imatge). L’arreplegà Mònica Martínez en el seu nom.

Aquesta interessant iniciativa de la AFA ha estat molt valorada per la comunitat educativa de l’Estellés.

Enhorabona pel vostre esforç!!!