Dimarts 29 i dimecres 30 de juny van tenir lloc, respectivament, els últims consell escolar i claustre de l’equip directiu que ha finalitzat el seu brillant mandat. Elisa, Marta, Margarita, Amparo, Fede i sobretot…EMPAR, que posa fi a tretze magnífics anys de directora que han posicionat i consolidat l’IES Vicent Andrés Estellés com a centre educatiu de referència a la comarca.

Empar ha sigut una directora eficient, amb una gran capacitat de treball, organitzada i valenta, que s’ha deixat la pell per a aconseguir que el centre fora cada dia millor i tots els que hi treballem o estudiem en ell estiguérem molt a gust. Com a persona és amable, elegant, intutitiva, molt inteligent, justa i honesta.

En el consell escolar arribà la primera sorpresa: un espai de l’Estellés portarà el nom «Plaça Empar Navarro Ros«. Va rebre un taulell commemoratiu, rèplica del que s’hi instal·larà, dissenyat pel nostre company Jaime Carañana.

Durant el claustre no pararen les emocions: un magnífic i treballat vídeo realitzat per Elisa que repassa la seua trajectòria; un ram de flors i, el més important: l’aplaudiment, l’afecte i els abraços de tot els seus companys.

Si punxeu ací o en la foto de grup podreu veure els millors moments d’ambdós actes, captats perfectament per Amparo Sáiz.

Moltes felicitats, EMPAR.