En un acte emotiu, àgil i molt divertit, organitzat per la Vicedirecció i la Coordinació de Batxillerat del centre, l’alumnat de 2n de batxillerat de la promoció 2020-2022 va celebrar la feliç culminació d’una etapa escolar tant important en les seues vides.

En arribar al hall del centre van poder fer-se moltes fotos de tots els tipus davant la nova i impactant lona del photocall que s’estrenava justament eixe dia (feu clic a la segona imatge i podreu gaudir del complet i magnífic reportatge fotogràfic a càrrec d’Amparo Sáiz).

Després va començar l’acte, que va ser retransmés en streaming pel compte de YouTube del centre. Volem donar les gràcies als professors Roberto Herrero, Enrique Boix, Raul García i Santiago Sirera per la seua magnífica tasca en la part tècnica. A més, Candela Maldonado (2n BAT A) havia dissenyat l’elegant i preciosa invitació-recordatori que va ser un fons perfecte per a la ceremònia.

I començà l’espectacle! Les presentadores, Lucía Alguacil i Silvia Cerveró,  van conduir-lo amb encert, simpatia i complicitat. Intervingué en primer lloc, David Llavata, director del centre amb unes paraules molt enginyoses i emocionants. A continuació va ser el torn de Teresa Jordan, presidenta de l’Associació de les Famílies (AFA) que va desitjar a l’alumnat una plàcida travessia en la nova etapa que enceten. Donem les gràcies a la AFA per ajudar-nos amb les flors que rebé l’alumnat i els díptics de les invitacions. En representació del professorat va ser el torn de Jordi Torró, professor de tota la promoció i tutor del batxillerat d’Arts en 1r, que va dirigir unes emotives paraules a tot l’alumnat.

Volem destacar i agrair la presència de Manoli Carrero, regidora delegada d’Educació i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot i Javier Naharros, regidor delegat de Cultura i Joventut, Memòria Democràtica i Turisme i Patrimoni. A tots dos se’ls va veure còmodes i divertits en l’acte.

Però el vertader protagonisme va ser per a l’alumnat: Leandro, amb un vídeo realitzat per ell i Míchel, el seu educador i acompanyant durant aquests sis anys; les presentadores en representació de 2n BAT A; una magnífica actuació de ball interpreda per Daniela Dos Santos i Ana Pintilie; Jéssica, Sergio i Wassim de 2n BAT B i unes paraules molt espontànies de Lucía Rodríguez.

Arribà per últim el moment de lliurament de les orles i clavells rojos amb les fotos amb les tutores, Maria José i Isabel, i David, el director.

Encara hi havia una sorpresa final: bona part de l’alumnat pujà a l’escenari a executar una coreografia d’un videojoc de ball. I de nou, més fotos al photocall i tots a gaudir d’un dinar agradable i de bona qualitat a un restaurant pròxim al centre.

Sense dubte, un dia inoblidable. Molta sort i felicitat en la vida per a totes i tots!

I a estudiar molt per a aconseguir l’èxit en les PAU !