Amb l’objectiu de celebrar la culminació de l’etapa escolar, el divendres 10 de juny va tenir lloc en el centre la graduació de 4t de l’ESO on la promoció 2018-2022 va poder gaudir d’un acte emocionant i divertit que recordaran durant tota la seua vida.

L’acte va començar amb unes divertides fotos en el nou photocall (podeu gaudir ací del magnífic reportatge fotogràfic d’Amparo Sáiz). Va comptar amb uns presentadors d’excepció, Ariadna Fullana, Mar Arazola i David Ciurana que, malgrat els nervis en els assajos previs, van aconseguir portar el fil conductor de l’acte com a autèntics professionals. Paral·lelament, l’esdeveniment va ser retransmés en directe en el canal de YouTube de l’Institut (gràcies a Roberto Herrero i Enrique Boix).

Al llarg de l’acte, comptàrem amb la intervenció del Director, David Llavata, de la Presidenta de la AFA, Teresa Jordan, Anna Galindo en representació dels tutors, dAmparo Saiz i Inma Salvador en representació del professorat i de les alumnes Nerea Aguirre i Aida Ferrer en representació de l’alumnat.

Vam poder gaudir d’un fabulós vídeo de records realitzat per Rubén Palencia i els alumnes van pujar a l’escenari per a protagonitzar l’emotiu lliurament de les orles i dels clavells rojos (cortesia de la AFA) juntament amb el Director i els tutors.

L’acte va finalitzar amb unes paraules de Santiago Sirera i Alberto Sanjuán, prèvies a l’emocionant i divertit concert realitzat pels alumnes de l’ESO, a càrrec dels professors de música Adrián Catalá i Miguel Morla. Després ens vam anar a dinar junts.

Sens dubte va ser un dia inoblidable. Us desitgem el millor en el futur i que sempre guardeu en el vostre cor el record de l’Estellés.