Recuperant una tradició al nostre centre, les paradetes van tornar a l’Estellés amb més ganes que mai. Durant el primer esplai dels dies 16, 17, 20 i  21 de desembre, es montaren la dels productes de l’hort, cultivats pel nostre alumnat de l’optativa de l’Hort Ecològic; el Mercat Solidari organitzat pel Grup de Joves Solidaris; la d’Art (pintura de mans amb henna, caricatures i dibuixos); la Tómbola; la venda de productes diversos (joies, mocadors, etc) i, per suposat, la col·laboració de la AFA amb la venda de jocs de cuina en fusta, clauers artesans… i els deliciosos sucs de taronja natural. A més, es van vendre numerets de la rifa d’una cistella (feu clic a la seua imatge) de productes de comerç just.

Els diners recaptats aniran destinats a tres projectes: un per a educació en un camp de refugiats a Sudán (Entreculturas), altre per al projecte Bunkeya a la República Democràtica del Congo, i el tercer per a la protectora d’animals de Burjassot.

També es van recollir joguets i aliments per a l’associació Nuevas Ilusiones del barri de les 613 vivendes; es van vendre flors de pasqua per a ajudar a la Fundació Novaterra i l’alumnat d’Economia de batxillerat es va encarregar de la paradeta de Comerç Just-Consum Responsable Intermón-Oxfam.

Vam tenir l’honor de rebre la visita de la regidora responsable de l’Àrea de Joventut, Educació i Cultura, Estefanía Ballesteros; la regidora delegada d’Educació i Promoció del Valencià, Manoli Carrero, i del regidor delegat de Cultura i Joventut, Memòria Democràtica i Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Burjassot, Javier Naharros. Tots ells van participar i gaudir de les paradetes esmentades. Els donem les gràcies pel seu suport.

Molt prompte informarem dels diners recaptats així com el desenvolupament de la jornada del dia 22 de desembre, prèvia a les destijades vacances nadalenques.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració.