Matrícula curs 2020-2021

A causa de la situació produïda pel COVID-19, els tràmits de matrícula han de fer-se de manera telemàtica. A continuació tenen la mateixa informació que en altres cursos anteriors se’ls lliurava en el sobre de matrícula. Ara és un «sobre de matrícula virtual».  Lligen atentament cadascun dels apartats. 
En l’apartat «informació, instruccions i comunicacions de dades» trobaran models que han de descarregar, imprimir, emplenar i, quan el centre òbriga les seues portes per a l’atenció a l’alumnat i famílies, presentar-los en la Secretaria de l’Institut juntament amb la documentació personal que s’indica en cadascun dels epígrafs «formularis de matrícula«.
Per a formalitzar la matrícula han d’emplenar el formulari de matrícula que corresponga als estudis que iniciarà l’alumne/a el pròxim curs. Només poden enviar un. Comproven abans d’enviar-ho que la informació que inclouen és la correcta.
Si, una vegada iniciat el termini per a emplenar els formularis de matrícula, té dificultats d’accés, pose’s en contacte telefònic amb l’Institut. L’atenció en les instal·lacions de l’Institut serà sempre amb cita prèvia.
L’alumnat de 6è de Primària dels Centres de Primària adscrits a aquest Institut: CEIP El Pouet-N.S. Desemparats, CEIP Fernando de los Ríos (L2) i CEIP Sant Joan de Ribera,  tindran en compte que hi ha dos períodes de matrícula diferents. Hauran d’utilitzar el que corresponga en cada cas.
Calendari per a cumplimentar els formularis:
    • Alumnes de l’IES Vicent Andrés Estellés:  del 18 al 25 de juny (excepte alumnes  de 4t ESO que no obtenen el títol en la convocatòria ordinària i alumnes de 1r de batxillerat que hagen de fer exàmens en la convocatòria extraordinària, que es matricularan entre l’1 i el 15 de juliol).  Recordem que l’alumnat de 4t ESO que ha obtingut el títol, abans d’emplenar el formulari de matrícula, haurà de realitzar la sol·licitud de plaça des del menú «Secretària/admissió d’alumnes» d’aquesta pàgina web.
    • Alumnat de centres de primària adscrits que no han presentat sol·licitud d’admissió per a altres centres de secundària i desitgen matricular-se en l’IES Vicent Andrés Estellés: del 26 de juny al 10 de juliol.
    • Alumnat de centres de primària adscrits que  han presentat sol·licitud d’admissió per a altres centres de secundària: han d’esperar a la publicació de les llistes d’admesos i si no resulten admesos en un altre centre, emplenar el formulari de matrícula de l’IES Vicent Andrés Estellés en les següents dates : del 28 al 31 de juliol i de l’1 al 2 de setembre.
    • Alumnat admès en ESO i Batxillerat: del 28 al 31 de juliol i de l’1 al 2 de setembre.
Abans d’emplenar el formulari de matrícula, han de fer un ingrés bancari. En el document Serveis que trobarà en el primer apartat que hi ha a continuació (informació, instruccions i comunicació de dades) tenen el compte i els imports. En el formulari de matrícula hauran d’indicar la data de l’ingrés.

5233total visits,1visits today

ServicesToBLANK
Contador de Visitas
622526total sites visits.