Practicum Master

L’IES Vicent Andrés Estellés participa com a centre col.laborador de la Universitat de València en la titulació de MÀSTER UNIVERSITARI EN PROFESSOR/A D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. La Coordinadora del Pràcticum al nostre centre és la professora Amparo Carbonell.

Des de la primera convocatoria del MÀSTER, el curs acadèmic 2009-2010, el nostre centre actua com a CENTRE PRÀCTICUM on els estudiants-graduats de diferents especialitats poden desenvolupar la “fase pràctica” sota la tutoria del professor/a de la matèria corresponent.

Tenim, doncs, deu cursos acadèmics d´experiència en la formació de futurs professors i professores. La nostra reflexió com equip de treball i les aportacions dels estudiants de les edicions anteriors del Màster, ens donen les eines per a millorar el nostre treball i continuar, amb il.lusio, durant el present curs 2021-2022.

Des d’ací donem la benvinguda als que prompte estaran amb nosaltres. Suggerim que es posen en contacte amb el professorat del centre de la seua especialitat, per a la qual cosa donem a continuació el llistat dels professors tutors en l´institut i la seua direcció de correu electrónic:

NOM COGNOMS Correu electrònic ESPECIALITAT
JAIME CARAÑANA MOLLÀ  jaimecaranana@iesvae.org Dibuix
AMPARO CARBONELL NÁCHER  amparocarbonell@iesvae.org Dibuix
AMPARO MUÑOZ FERRIOL  amparomunoz@iesvae.org Filosofia
EMPAR PONS RÁNDEZ  emparpons@iesvae.org Valencià
AMPARO SAÍZ SAPENA  amparosaiz@iesvae.org Matemàtiques

 US ESPEREM !!!

 

ServicesToBLANK
Contador de Visitas:
Visitas a nuestro sitio WEB: 657463