El departament de matemàtiques de l’IES Vicent Andrés Estellés ha finalitzat el curs amb el lliurament dels concursos del curs actual i del curs passat que, malauradament, no es va poder dur a terme per la crisi de la COVID. Del curs 2019-2020, Kalindi Dedalic (aleshores en 1r ESO A) va guanyar el Premi al Relat Matemàtic  “Queridas Matemáticas” del qual podeu gaudir a la REVISVAE d’enguany.

Ací teniu fotos i un vídeo.

Respecte al I Concurs de Fotografia Matemàtica, les guardonades van ser Elena Carrera amb “Geometría en equilibrio” i Ariadna M. Fullana, autora de «Progressió marina”, ambdues de 2n ESO A (enguany a 3r ESO A)

Al curs actual es va celebrar el II Concurs de Fotografia, amb  dues categories participants. A la categoria A (1r i 2n ESO) van guanyar Marta Romero Bea, 2n ESO B, amb «Varitangles«, i Nuria Sánchez Manzano, 2n ESO A, amb «La esfera blanca«. A la categoria B (3r i 4t) van ser guardonades Nerea Aguirre Bernal, 3r ESO C, amb «Camino de Circunferencias» i Mar Arazola Ferriol, de 3ESO A, amb «Geometría aérea» .

Tots els premis va dotar-los la AFA del nostre institut, a la qual li donem les gràcies pel suport i implicació en totes les activitats proposades pel departament.

A més se’ls va reconéixer a Marta Illueca (2n ESO) i Ángel García (3r ESO), la seua tasca a l’Olimpíada Matemàtica. També va tenir lloc el lliurament del premi del concurs Isabel de Villena de Burjassot pel Dia de la Dona a Nuria Garrido Capella. Els premis també van ser oferits per la AFA i lliurats per la seua presidenta, Teresa Jordan.

Moltíssimes gràcies a tots i a totes, i bon estiu!!!